Opfriscursus

Kun je autorijden, maar ben je toch toe aan een opfriscursus? Dat kan!

Heb jij je rijbewijs al maar voel je jezelf in bepaalde situaties en/of omstandigheden onzeker in het verkeer? Dan biedt deze cursus de uitkomst, dit geldt zeker voor bestuurders die al langer een rijbewijs hebben en vanwege persoonlijke redenen weinig uren achter het stuur doorgebracht hebben of nog vervelender, je hebt een nare ervaring in het verkeer opgedaan. Mogelijk durft je niet of nauwelijks meer aan het hedendaagse verkeer deel te nemen. Verkeersschool Selectadrive heeft al veel bezitters van een rijbewijs, die tot voor kort nog in dezelfde situatie verkeerden als jij, weer veilig de weg opgeholpen. In je eigen auto of de een lesauto word je begeleid door een ervaren rij-instructeur. Je krijgt nuttige informatie en tips. Je leert op ontspannen wijze waaraan je in het hedendaagse, vaak drukke verkeer moet denken. Zo leer je veilig rijden.

De training bestaat uit

– Persoonlijk intakegesprek waarin je je wensen kenbaar maakt.

– Rit op de openbare weg met persoonlijke instructeur, met veel nuttige tips en informatie die je verkeersveiligheid vergroten.

– Tips over slimme technologieën in moderne auto’s en manieren om zuiniger te rijden.

– Evaluatieis.

Wat levert deze training mij op?

Na het behalen van het rijbewijs volgen helaas te weinig bestuurders op een later moment trainingen om hun rijgedrag te toetsen aan de op dat moment vereiste vaardigheden. Terwijl dit juist zo belangrijk is; het verkeer en de bijkomstige regels veranderen regelmatig, evenals het rijgedrag van medeweggebruikers.

Volg deze training, en je zet voor jezelf de puntjes weer op de i. Je verbetert je rijvaardigheid en verlaagt je ongevalrisico. Voor een prijs die minder is dan twee nieuwe kwaliteitsbanden, beschik je na deze training gegarandeerd over:

De juiste inzichten waarmee je jezelf prima redt in het moderne verkeer

Praktische tips en vaardigheden om veiliger én zuiniger te rijden

Het vermogen om mobiel te blijven op een manier die goed past bij je rijstijl

Ben je toe aan een opfriscursus?

Meld je hieronder aan en wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk je opfriscursus inplannen.