Rijschool Nieuwegein

Haal gegarandeerd je rijbewijs bij rijschool Nieuwegein!

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen en zelfverzekerd en zelfstandig de weg op? Neem rijlessen bij rijschool Nieuwegein Selectadrive. Wij leren jou rijden op je eigen tempo en passen de lessen aan op basis van jouw voortgang. Rij- of faalangst? Geen zorgen. Met de hulp van onze gecertificeerde rijinstructeurs, die jarenlange ervaring hebben, kan jij dat rijbewijs gewoon halen! Trouwens, mocht je willen lessen in een automaat dan kan dat ook bij ons!

Voordelen van rijschool Nieuwegein | Selectadrive

  • Een rijopleiding die wordt afgestemd op jouw leertempo
  • Voordelige prijzen en lespakketten
  • Gecertificeerd rijangst & faalangst instructeur
  • Ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen met autisme en adhd
  • Vriendelijke, geduldige en professionele rijinstructeur met ruime ervaring
  • Lang niet gereden? Kies voor een Selectadrive opfriscursus
  • Bovengemiddelde en eerlijke slagingspercentages zie

Met een zelfverzekerd gevoel de auto in lukt alleen als je een juiste basis hebt. Daarom vinden wij het bij rijschool Nieuwegein Selectadrive zeer belangrijk dat jij leert op je eigen tempo. Zo kan jij ook na het behalen van je rijbewijs zelfstandig en zelfverzekerd autorijden. Er kunnen verschillende factoren waardoor jij opziet tegen dat examen. Wij willen jou helpen je angsten te overwinnen en met een goed gevoel te leren rijden. Wij hebben veel ervaring met verschillende angsten, maar ook met ADHD en autisme. Wil je meer informatie hierover? Schroom niet en neem contact met ons op.

Leer rijden bij rijschool Nieuwegein Selectadrive

Rijschool Nieuwegein Selectadrive helpt jou zelfstandig de weg op

Kom lessen bij rijschool Nieuwegein Selectadrive. Onze instructeurs hebben veel passie voor hun werk, maar vinden het vooral belangrijk dat jij met een goed gevoel kan rijden. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het geven dan rijopleidingen en vinden kwaliteit dan ook zeer belangrijk.
Wij hebben een mooi
slagingspercentage en gekwalificeerde rij- en faalangst instructeurs.