Lesgebied

Lesgebied autorijlessen Utrecht | Selectadrive

Lesgebied in heel provincie Utrecht!

Wil je bij ons komen lessen?

  Voordelen van Rijschool Utrecht Selectadrive

  – Groot lesgebied in heel provincie Utrecht
  – Je rijopleiding wordt altijd afgestemd op jouw leertempo
  – Voordelige en duidelijk prijzen en rijlespakketten
  – Gecertificeerd rijangst & faalangst instructeur
  – Ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen met autisme en adhd
  – Vriendelijke, geduldige en professionele rijinstructeur met ruime ervaring
  – Lang niet gereden? Dan biedt Selectadrive Utrecht je een opfriscursus
  – Bovengemiddelde en eerlijke slagingspercentages zie: CBR Rijschoolgegevens Selectadrive

  Lesgebied Selectadrive Utrecht

  Het lesgebied spreidt zich over heel provincie Utrecht, zoals Utrecht, De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, Bilthoven, De Meern etc. Wij geven dus ook autorijlessen buiten Utrecht!

  Wij hebben flexibele instructeurs verspreidt over een groot dekkingsgebied. Onze instructeurs weten alle wegen en routes om jou perfect rijles te geven. Wij rijden altijd op, of nabij belangrijke routes voor het examen of examen locaties. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan even contact op!

  Faalangst & Rijangst

  Verkeersschool Selectadrive Utrecht is gecertificeerd als faalangstinstructeur. Je bent dan bang om te falen. Het kan positief voor je uitpakken maar het kan je rijgedrag ook dusdanig belemmeren dat het helemaal fout gaat. Het komt met name voor bij examens. We noemen het ook examenvrees.

  Opfriscursus

  Deze cursus biedt uitkomst voor bestuurders die al langer een rijbewijs hebben en vanwege persoonlijke redenen weinig uren achter het stuur doorgebracht hebben. Of nog vervelender, je hebt een nare ervaring in het verkeer opgedaan. Mogelijk durf je niet of nauwelijks meer aan het hedendaagse verkeer deel te nemen.

  Automaat

  Het is ook mogelijk om in een automaat rijlessen te nemen.  Zo heeft automaat als voordeel dat je zeker bij files niet hoeft te schakelen. Er zijn nou eenmaal mensen die schakelen een beetje lastig vinden. Voor die doelgroep hebben wij automaat rijlessen.