Rijschool De Meern

Rijschool de Meern Selectadrive

zorgt ervoor dat jij je rijbewijs haalt

Bij rijschool de Meern haal jij gegarandeerd je rijbewijs!

Jij wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen, maar je wilt ook het liefst zelfstandig en met een zelfverzekerd gevoel de weg op. Daarom is Rijschool De Meern Selectadrive de meest geschikte rijschool voor jou. Want wij zorgen ervoor dat jij op je eigen tempo leert autorijden en passen de lessen, indien nodig, aan op basis van jouw voortgang. Ook als je last hebt van rij- of faalangst is dat bij ons geen enkel probleem. Onze zeer ervaren, gecertificeerde rijinstructeurs zijn erin getraind om jou daar vanaf te helpen. Wil jij liever rijlessen in een automaat? Zelfs dát is mogelijk bij rijschool de Meern Selectadrive.

 

Lees verder

 

autorijschool utrecht

De voordelen van rijschool De Meern

  • Gepersonaliseerde rijopleiding: volledig afgestemd op jouw leertempo
  • Zeer scherp geprijsde lespakketten
  • Gecertificeerde rij- en faalangst instructeur
  • Goede ervaringen met lesgeven aan leerlingen met autisme of ADHD
  • Jouw rijinstructeur is vriendelijk, geduldig en professioneel
  • Heb jij lang niet gereden? Neem een Selectadrive opfriscursus
  • Bovengemiddelde slagingspercentages, hier terug te vinden:

Meld je direct aan voor een proefles!

Altijd de juiste rijopleiding voor jou

Rijschool de Meern heeft verschillende rijopleidingen

Je hebt een goede basis nodig om uiteindelijk met een zelfverzekerd gevoel de auto in te stappen. Vandaar dat rijschool de Meern het zo belangrijk vindt dat jij leert volgens jouw eigen leertempo. Zo kruip jij, ook nadat je het rijbewijs in je zak hebt, zonder angst achter het stuur. Onze gecertificeerde rijinstructeur is erin getraind om mensen van hun rij- en/of faalangst af te helpen. Dus heb jij hier last van? En ben je bang dat je om wat voor reden dan ook niet slaagt voor het praktijkexamen? Geef dit dan tijdig aan, dan zetten wij alles op alles om jou je angsten te laten overwinnen. Daarnaast zijn wij ook zeer ervaren met leerlingen met ADHD en autisme. Wil jij hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar!

Lees verder over onze rijopleidingen

Autorijden leer je bij rijschool de Meern Selectadrive

omdat wij van ons werk houden!

Onze rijinstructeurs zijn ervan overtuigd dat hun beroep het leukste beroep ter wereld is. Ze vinden het geweldig om mensen te helpen bij het leren wennen aan de auto en verschillende verkeerssituaties. Maar het allermooiste vinden ze dat ze jou nét dat beetje extra zelfvertrouwen kunnen geven waardoor jij binnen korte tijd zeer zelfstandig leert rijden. In de afgelopen vijftien jaar hebben we al behoorlijk wat leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs. Word jij de volgende?