Rijschool Utrecht – Selectadrive

Start met een gratis proefles

Bij afname van een pakket

  Op zoek naar een goedkope rijschool Utrecht?

  Bij rijschool Utrecht Selectadrive haal je betaalbaar, makkelijk en snel je rijbewijs.
  Doordat wij kwaliteit rijlessen aanbieden in Utrecht en omgeving. Daarom hebben wij al vele leerlingen mogen feliciteren met hun rijbewijs.
  Wij passen het gehele rijles traject aan naar jouw wensen en niveau. Daardoor, heeft rijschool Selectadrive een bovengemiddeld en eerlijk slagingspercentage.

  Onze rijlessen zijn zeer scherp geprijsd. Daarentegen zijn de lespakketten een stuk voordeliger. Er zijn verschillende soorten pakketten beschikbaar! Samengevat is rijschool Utrecht – Selectadrive de beste rijschool in Utrecht en omgeving

  [divider height=”20″]
  [button title=”Bekijk lespakketten” link=”https://www.selectadrive.nl/tarieven/” icon=”icon-right-circled” icon_position=”right” color=”theme” font_color=”” size=”2″

  Rijschool Selectadrive is gecertificeerd als faalangstinstructeur en ritadviseur en heeft veel ervaring met autisme en ADHD

  Rijschool Utrecht – Selectadrive

  Op zoek naar een verkeersschool in de omgeving Utrecht? Dan ben je opzoek naar een kwalitatieve, voordelige, en betrouwbare rijschool in Utrecht. Gelukkig want bij rijschool Selectadrive ben je aan het juiste adres. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar, daarentegen zijn andere rijscholen in Utrecht niet eerlijk. Deze rijscholen verleiden je door middel van lage prijzen die niet juist zijn.

  Wij zorgen dat jij slaagt!

  Losse rijlessen of een pakket?

  Na een aantal lessen kunnen wij bepalen welk pakket het beste aansluit op jouw rijervaring. Maar jij beslist natuurlijk welk pakket je neemt. Wij kunnen jouw adviseren op basis van onze ervaring. Een losse rijles kost €40,- per uur, en duurt 60 minuten. Daarentegen hebben wij ook verschillende lespakketten die voordeliger zijn dan een losse rijles. Bij de lespakketten zit het praktijkexamen inbegrepen ook kan je in termijnen betalen.

  Betrouwbaar en zeer voordelig


  Rijschool Utrecht - Lesplan


  Rijschool Utrecht - Faalangst-rijangst


  Rijschool Utrecht Faalangst-Rijangst


  Rijschool Utrecht - Opfris cursus

  Selectadrive lesplan

  Autorijschool Selectadrive draagt er zorg aan om leerlingen vlot, veilig en zelfstandig aan het drukke en snelle verkeer te leren deelnemen.

  Bekijk ons lesplan

  Faalangst

  Selectadrive is gecertificeerd faalangstinstructeur. Verkeersschool Selectadrive helpt je jouw faalangst of examenvrees te overwinnen.

  Lees verder over faalangst

  Rijangst

  Bang om te parkeren, dat de motor afslaat of door tunnels te rijden? Selectadrive helpt je stap voor stap je rijangsten te overwinnen.

  Lees verder over rijangst

  Opfriscursus

  Heb jij je rijbewijs al een tijdje, maar voel je jezelf in bepaalde situaties onzeker in het verkeer? Neem een opfriscursus bij Selectadrive!

  Opfriscursus nodig? Lees verder

  Waarom rijschool Utrecht | Selectadrive?

  Ben je op zoek naar een betrouwbare, goedkope en flexibele rijschool Utrecht en omgeving?
  Stop met zoeken, bij verkeersschool Selectadrive ben je aan het juiste adres voor het snel behalen van je rijbewijs. Je kunt bij ons rijlessen volgen tegen scherpe tarieven. Vervolgens kan je gemakkelijk je rijbewijs halen. Rijschool Selectadrive is een goede keuze. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve, leerzame en voordelige rijlessen met gecertificeerde rij-instructeurs.

  Het lesgebied van rijschool Utrecht – Selectadrive bestaat uit de plaatsen Utrecht, De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, Bilthoven en de Meern. Wij geven ook autorijlessen buiten Utrecht!

  Lees verder over Selectadrive

   

  Jouw doel onze prioriteit!

  Voor het autorijden op een openbare weg is het belangrijk om praktijkervaring op te doen door middel van autorijlessen. Naast het lessen moet je ook een theorie-examen doen. Rijschool Utrecht – Selectadrive helpt jouw met al deze aspecten. Vanwege deze aspecten is het behalen van het theorie examen en rijbewijs makkelijk en voordelig.

  Het halen van je rijbewijs kan gemakkelijk door middel van onze lesmethodiek. De leerling bij onze verkeersschool zodanig opleiden dat hij vlot, veilig en zelfstandig aan het drukke en snelle verkeer kan deelnemen, daar mikt de lesmethodiek op

  Bekijk ons lesplan

   

  Super aanbiedingen bij rijschool Selectadrive

  [divider height=”20″]
  [button title=”Lees verder” link=”https://www.selectadrive.nl/tarieven/” icon=”icon-right-circled” icon_position=”right” color=”theme” font_color=”” size=”2″]

  Bij rijschool Utrecht heb je alleen maar voordelen:

  [divider height=”20″]

  Jouw leertempo is leidend

  Zeer scherpe prijzen en lespakketten

  Gecertificeerd rijangst & faalangst instructeur

  Ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen met autisme en adhd

  Diverse lespakketten beschikbaar

  Vriendelijke, geduldige en professionele rijinstructeur met ruime ervaring

  Bovengemiddelde en eerlijke slagingspercentages zie: CBR Rijschoolgegevens Selectadrive

  De kwaliteit en wensen van de leerling staan voorop.

  Betalen in termijnen zonder rente / extra kosten.

  [one_second]
  Graag wil ik je hierbij bedanken voor de leerzame en leuke tijden. Ik heb erg genoten van jouw rijlessen!
  [/one_second]
  [one_second]
  [image src=”https://www.selectadrive.nl/wp-content/uploads/2017/10/testimonial-4-Youssra.jpg” size=”” width=”” height=”” align=”center” stretch=”0″ border=”0″ margin_top=”” margin_bottom=”” link_image=”https://www.facebook.com/selecta.selectadrive/photos/a.803486016366718.1073741826.803485939700059/1013252875390030/?type=3&theater” link=”” target=”_blank” hover=”” alt=”Geslaagde Rijschool Utrecht Selectadrive” caption=”” greyscale=”” animate=””][/one_second]

  [one_second]
  Wat heb ik een super ervaring gehad bij jou. De lessen waren goed opgebouwd, leerzaam, professioneel maar vooral ook altijd heel erg gezellig!
  [/one_second]
  [one_second][image src=”https://www.selectadrive.nl/wp-content/uploads/2017/10/testimonial-2-Esperanza-222×222.jpg” size=”” width=”” height=”” align=”center” stretch=”0″ border=”0″ margin_top=”” margin_bottom=”” link_image=”https://www.facebook.com/selecta.selectadrive/photos/a.803486016366718.1073741826.803485939700059/1442789259103054/?type=3&theater” link=”” target=”_blank” hover=”” alt=”Geslaagde Rijschool Utrecht Selectadrive” caption=”” greyscale=”” animate=””]
  [/one_second]

  [one_second]
  Ik heb heel erg genoten van jouw rijlessen. Het was altijd gezellig in de auto en jij wist altijd hoe je mij moest helpen als het fout ging.
  [/one_second]
  [one_second][image src=”https://www.selectadrive.nl/wp-content/uploads/2017/10/testimonial-5-Sven.jpg” size=”” width=”” height=”” align=”center” stretch=”0″ border=”0″ margin_top=”” margin_bottom=”” link_image=”https://www.facebook.com/selecta.selectadrive/photos/a.803486016366718.1073741826.803485939700059/952968761418442/?type=3&theater” link=”” target=”_blank” hover=”” alt=”Geslaagde Rijschool Utrecht Selectadrive” caption=”” greyscale=”” animate=””]
  [/one_second]

  Lesgebied rijschool Utrecht – Selectadrive

  Het lesgebied spreidt zich over de regio Utrecht en omstreken. Het lesgebied van Autorijschool Selectadrive bestaat uit de plaatsen Utrecht, De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, Bilthoven en de Meern. Vervolgens geven wij ook autorijlessen buiten Utrecht!
  Wij hebben flexibele instructeurs met een groot dekkingsgebied. Daarom weten onze instructeurs alle wegen en routes om jouw perfect les te geven. Vervolgens rijden wij altijd op, of nabij belangrijke routes voor het examen of examen locaties.

  Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan even contact op!

  Meld je direct aan voor een proefles!