"Het verlangen naar succes moet groter zijn dan de angst van het mislukken."

 

"Het verlangen naar succes moet groter zijn dan de angst van het mislukken."

Op zoek naar een goedkope rijschool Utrecht?

Bij rijschool Utrecht Selectadrive haal je betaalbaar, makkelijk en snel je rijbewijs.
Doordat wij kwaliteit rijlessen aanbieden in Utrecht en omgeving. Daarom hebben wij al vele leerlingen mogen feliciteren met hun rijbewijs. Rijschool Selectadrive is gecertificeerd als faalangstinstructeur en ritadviseur en heeft veel ervaring met autisme en ADHD. Wij passen het gehele rijles traject aan naar jouw wensen en niveau. Daardoor heeft rijschool Selectadrive een bovengemiddeld en eerlijk slagingspercentage. Onze rijlessen zijn zeer scherp geprijsd. Daarentegen zijn de lespakketten een stuk voordeliger. Er zijn verschillende soorten pakketten beschikbaar!

Pakket 10 van €670 - Nu €645 | 10 rijlessen inclusief CBR examen

Pakket 20 van €1120 - Nu €1055 | 20 rijlessen inclusief CBR examen


Bekijk lespakketten

Lesgebied van rijschool Utrecht Selectadrive

Het lesgebied spreidt zich over de regio Utrecht en omstreken. Het lesgebied van Autorijschool Selectadrive bestaat uit de plaatsen:

- Utrecht
- De Bilt
- Maarssen
- Nieuwegein
- Zeist
- Bilthoven
- De Meern

Wij hebben flexibele instructeurs met een groot dekkingsgebied. Onze instructeurs weten alle wegen en routes om jouw perfect les te geven. Wij rijden altijd op, of nabij belangrijke routes voor het examen of examen locaties. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan even contact op!


Bekijk lesgebieden


Rijschool Utrecht Selectadrive - Tarieven

Pakket 10

<strike>van €670</strike><br />Nu €645

  • 10 rijlessen inclusief CBR examen

Pakket 20

<strike>van €1120</strike><br />Nu €1055

  • 20 rijlessen inclusief CBR examen

Theorie-examen

50

*Theorie examen

BNOR examen

250

*Bureau nader onderzoek rijvaardigheid

Volg ons ook op facebook!Maak kennis met rijschool Utrecht Selectadrive


Rijschool Utrecht - Selectadrive bestaat al sinds 2002 en biedt verschillende gepersonaliseerde rijopleidingen voor een breed publiek. Ons lesplan passen wij exact aan op jouw wensen en leertempo. Leer je snel, dan kun je versneld rijlessen volgen. Heb je echter last van rij- of faalangst dan nemen we onze tijd en zorgen ervoor dat je stapje bij beetje van je angsten afkomt. Zo kun je uiteindelijk met een gerust hart je praktijkexamen doen. Ook bieden wij automaat rijlessen en hebben we ervaring met het geven van autorijlessen aan leerlingen met adhd of autisme. Doordat rijschool Utrecht Selectadrive zich breed heeft gespecialiseerd hebben wij altijd voor iedereen een passende rijopleidingen!


Selectadrive lesplan

Autorijschool Selectadrive draagt er zorg aan om leerlingen vlot, veilig en zelfstandig aan het drukke en snelle verkeer te leren deelnemen.

Bekijk ons lesplan

Faalangst

Selectadrive is gecertificeerd faalangstinstructeur. Verkeersschool Selectadrive helpt je jouw faalangst of examenvrees te overwinnen.

Lees verder over faalangst

Rijangst

Bang om te parkeren, dat de motor afslaat of door tunnels te rijden? Selectadrive helpt je stap voor stap je rijangsten te overwinnen.

Lees verder over rijangst

Opfriscursus

Heb jij je rijbewijs al een tijdje, maar voel je jezelf in bepaalde situaties onzeker in het verkeer? Neem een opfriscursus bij Selectadrive!

Opfriscursus nodig? Lees verder

Omgeving rijschool

Waar bevindt de rijschool zich? Als je in Utrecht woont is het handig om in de omgeving van Utrecht een rijschool te zoeken. Wij geven les in de volgende plaatsen Utrecht, De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, Bilthoven en de Meern. Ook buiten Utrecht geven wij rijles. Onze gecertificeerde instructeurs weten alle wegen en routes om jouw perfect les te geven. Vervolgens rijden wij altijd op, of nabij belangrijke routes voor het examen of examen locaties. Daardoor ken je de wegen al. Vervolgens is het eenvoudiger je rijbewijs te halen. Bekijk hier het lesgebied

Oriënteren voor een rijschool

Als je op zoek bent naar een rijschool is het belangrijk om je goed te oriënteren. Waar ben je precies naar op zoek?

- Een kwaliteit rijschool?
- Een goedkope rijschool?
- Rijinstructeurs met ervaring?
- Flexibele lestijden?

Rijschool Utrecht - Selectadrive is een kwaliteit rijschool met voordelige en scherpe tarieven. Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd en ervaren in faalangst en rijangst. Zes dagen in de week staan onze rijinstructeurs klaar om jouw te begeleiden bij het halen van je rijbewijs.

Maandag - zaterdag: 08:00–21:00

Prijs & kwaliteit van een rijschool

Een goede kwaliteit rijschool en lage prijzen daar ben jij natuurlijk naar op zoek!

Bekijk hier onze voordelige tarieven!

De kwaliteit van een rijschool in Nederland wordt gemeten door middel van het slagingspercentage. Het slagingspercentage houdt in; hoeveel mensen er daadwerkelijk voor hun rijbewijs slagen.

Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve, leerzame en voordelige rijlessen met gecertificeerde rij-instructeurs.

De hoeveelheid rijlessen

Voor iedere leerling is het aantal rijlessen anders. Niet iedereen leert even snel autorijden. Een rijinstructeurs kan op basis van zijn ervaring inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Hierbij kijken we naar de volgende vragen: hoe is jouw leersnelheid?, Hoe vaak kun je lessen?Hoe is jouw rijschool? Na de gratis proefles kunnen onze gecertificeerde rijinstructeurs bepalen welk pakket of de hoeveelheid losse rijlessen het beste aansluit op jouw rijervaring. Maar jij beslist natuurlijk of je losse rijlessen wilt of welk pakket je neemt. Wij kunnen jouw eerlijk adviseren op basis van onze ervaring. Een losse rijles kost €42,50 per uur, en duurt 60 minuten.

Bij de lespakketten zit het praktijkexamen inbegrepen ook kan je in termijnen betalen.

Lees onze blog artikelen


Bij rijschool Utrecht - Selectadrive
heb je alleen maar voordelen:


Jouw leertempo is leidend

Zeer scherpe prijzen en lespakketten

Gecertificeerd rijangst & faalangst instructeur

Ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen met autisme en adhd

Diverse lespakketten beschikbaar

Vriendelijke, geduldige en professionele rijinstructeur met ruime ervaring

Bovengemiddelde en eerlijke slagingspercentages

De kwaliteit en wensen van de leerling staan voorop

Betalen in termijnen zonder rente / extra kosten.

Meld je direct aan!
    Ik wil graag meer informatie over:
    Schakel rijlesAutomaat rijlesOpfriscursus
    Neem contact met mij op.